
keuken van het jaar

Criteria
-
Elk restaurant, bistro of eetgelegenheid gevestigd in Veurne komt in aanmerking voor deze Award.
-
De keuken onderscheidt zich door kwaliteit, originaliteit en vakmanschap in de bereiding van gerechten. (…/20)
-
De menukaart biedt een unieke beleving een duidelijke visie (culinair concept, signatuur van de chef, of een verrassende insteek). (…/10)
-
De gastvrijheid, klantvriendelijkheid en beleving in de zaak worden beoordeeld. (…/10)
-
Het gebruik van streek- of seizoensproducten, inspelen op duurzaamheid en herkomst van ingrediënten is een duidelijke meerwaarde. (…/20)
-
Het samenwerken met lokale producenten en/of andere ondernemers wordt als een pluspunt beschouwd. (…/10)
-
Er wordt rekening gehouden met de balans kwaliteit en prijs, waarbij een correcte verhouding positief doorweegt. (…/10)
-
Motivatiedossier (…/20)
-
Elke keuken die geselecteerd wordt door de interne jury zal worden bezocht door de externe jury.
