top of page
golden-scratched-surface-texture-photo.jpg
black-smooth-textured-paper-background.jpg

Criteria

  • Elk restaurant, bistro of eetgelegenheid gevestigd in Veurne komt in aanmerking voor deze Award.

  • De keuken onderscheidt zich door kwaliteit, originaliteit en vakmanschap in de bereiding van gerechten. (…/20)

  • De menukaart biedt een unieke beleving een duidelijke visie (culinair concept, signatuur van de chef, of een verrassende insteek). (…/10)

  • De gastvrijheid, klantvriendelijkheid en beleving in de zaak worden beoordeeld. (…/10)

  • Het gebruik van streek- of seizoensproducten, inspelen op duurzaamheid en herkomst van ingrediënten is een duidelijke meerwaarde. (…/20)

  • Het samenwerken met lokale producenten en/of andere ondernemers wordt als een pluspunt beschouwd. (…/10)

  • Er wordt rekening gehouden met de balans kwaliteit en prijs, waarbij een correcte verhouding positief doorweegt. (…/10)

  • Motivatiedossier (…/20)

  • Elke keuken die geselecteerd wordt door de interne jury zal worden bezocht door de externe jury.

black-smooth-textured-paper-background.jpg
bottom of page